DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 3. septembra 2017

SUFFERING MIND / FIEND split 7"EP 2017 (Drop Out Records)

Poľský SUFFERING MIND to už majú za sebou a toto je viac menej ich posledná nahrávka. Škoda, lebo som si ich už oblúbil dosť a teraz sa budem musieť snažiť na nich zabudnúť, ale aspoň po sebe zanechali haldu nahrávok a to si myslím, že moc kvalitných. No a práve pre tento fakt som si ich obľúbil. Svôj old school grindcore založili na kvalite. A ruku na srdce, pri tej invázii na hovno znejúcich splitiek oni žiarili ako toaletný čistič.
Na tejto nahrávke nájdete 6 krátkých, úderných a hlavne kvalitných grindcore šľehov. Má to spád, energiu, kvalitu, proste absolútny vrchol na UG scéne. Navyše aj ich hudobné výkony sú exceletné, takže nie je na čo čakať. Určite, ako už vždy, nesklame to!
FIEND pochadzajúci z Californie, toho už tiež vydali viacej. Tiež hrajú grindcore, tiež kvalitný a úderný. Skladby trocha dlhšie, trocha viac dôraz na groove,ale tiež vysoko nadpriemerná nahrávka. 5 songov z čoho posledná !Look At The World" je cover od Excruciating Terror. Nemám čo ich muzike vytknúť, je to proste vrchol a pecka!
Obal parádny, navyše aj obsahuje pohľadnice s grafikou obalu a ešte aj download kód, kde si celý split môžete stiahnúť vo forme mp3. Takto má vyzerať kvalitný split dvoch kvalitných grindcore kapiel! Geniálna vec!!!
-Lepra-

SUFFERING MIND
FIEND

Žiadne komentáre: