DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 24. septembra 2017

SPASM / GUTALAX Split 2017 CD/LP Rotten Roll Rex


Na úvod musím povedať že zmrskať tento split bol asi nevyhnutnosťou a otázkou času, raz proste k tomu muselo dôjsť- však tieto dve kapelky patria ku sebe ako lubrikant k análnemu otvoru hehe.
Jeden by mohol povedať- čo nové nám môžu ponúknuť tieto dve kapelky? No predsa nové krásne piesne v klasicky húpavom tempe diskotéky a par momentov navyše... Samozrejme obe kapelky si odcoverovali po pesničke- vaginoidne naladený SPASM si tu struhli od GUTALAXU „King Cock“ a naopak Fekaloidne postihnutý GUTALAX vyprdel od SPASM „Screen Brown Hole“ – takže obe kapelky to pojali takticky- dobrý ťah.
Čo ma ale fakt prekvapilo je „We Wanna Destroy“ od SPASM kde Radim naozaj čitateľne spieva a je to ozaj rychta, ktorá sa objavi snáď regulárne v playliste na koncertoch SPASM. Dokonca by som tipol že práve v tejto veci si strihol hosťovačku aj Maty z Gutalaxu, aj keď označenie v prílohe chýba... Možno rébus pre fans, jeden tip by som možno aj na strane GUTALAX ale tu to nie je tak jednoznačne- tak to nechám na iné cvičené ucho....
Suma sumárum, toto Splitko rozhodne nie je zbytočnosť a má čestné miesto v diskografii oboch kapiel, samozrejme je ťažké manévrovať v týchto vodách a ten kto by si myslel že to bude niečo prevratné by bol naivny- podstatné je že je to chytľavé, a to je gro oboch kapiel! Obraciam platňu a idem si dať ešte pár „čísel“ navyše!
-AdamParazit-

Žiadne komentáre: