DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 5. septembra 2017

MESRINE / G.O.D. split 7"EP 2015 (kooperácia)

Pomaličky si zbieram veci od MESRINE a tak sa mi pod ruky pritrafil aj tento split. Tak reku, nie je čo váhať. Kanadský MESRINE hrajú kvalitný, čistokrvný oldschool grindcore. Nie je tomu ináč ani v prípade týchto troch skladieb. Parádna jazda, navyše tu majú hosťov ako Dan-Charge a Fred End.
Kvalitné a dobre sa to počúva. Žiadne onanie, ale poctivý mix punkových riffov a grindcore šialenstva. Nemám čo dodať, overená kvalita, na akú sme už zvyknutý v prípade Mesrine!
Ďalší Kanaďania G.O.D. (Grotesque Organ Defilement) sú už o niečom inom. Garážový zvuk, hudba hodená do Gore grind-u, harmonizér na vokále,kostrbatejšia muzika, no naživo to možno funguje skvele, ale tu mi to príde kapánek rozhádzané a hlavne zvukovo trocha neošetrené. každopádne, až miluješ práve ten garážový zvuk na nahrávkách, tak to je niečo pre teba. 4 skladby garážového gore grindu, pre teba!!!
-Lepra-

MESRINE
G.O.D.

Žiadne komentáre: