DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 18. augusta 2014

CHOKED BY OWN VOMITS " 5 Years Full Of Shit/More shit and Vomit" CD+DVD 2014 (D.I.Y.)

Neúnavný hovniaci z Dolného Chčije si takto na kolene pripravili prekvápko k svojim 5 rokom na scéne. Ono asi netušili, že kým to vyjde už budú mať 9 rokov -) Ale nie každý deň svieti slnko, že ano. No a čo tu najdeme? Takže v roztváracom papierovom obale sa na jednej strane nachádza CD a v tej druhej DVD. CD obsahuje 27 trackov z jedného koncertu z roku 2014. Až čakáte, že to bude nejaká chabá odtrhovačka, tak budete prekvapený zvukom. Ten sa podaril tak, že niektoré kapely čo hrajú tento štýl, to nevedia dať ani v štúdiu. Fakt to má gule (a hovno pravdaže). Keď tu budete namietať, že ja v podstate gore grind nemám rád, ano je to pravda, ale CH.B.O.V hrajú ten starý štýl alá Regurgitate/Dead Infection a strihnuté starým Agathocles. Veď od Regurgitate a Ag tu majú aj cover. Tento old schoolový prístup mi v tomto sedí na 100%, lebo polkových kokotín tu nájdete fakt málo a do popredia sa dostáva číra brutalita , ktorá bola práve tým charakteristickým znakom v gore grind štýle.No a to že ich koncerty bývajú celkom dlhé, tak to sa tu presvedčíte určite -))
DVD obsahuje záznam zo 6 koncertov na pomedzí rokov 2005 až 2010. Obsahuje klasické krčmové koncerty, cez Obscene 2009 až po asi najkvalitnejšiu nahrávku a tou je záznam z festivalu Mountain Of Death zo Švajčiarska. Práve tento je asi zvukovo aj obrazovo, najlepšou ukážkou ich umenia.
Parádna raritka, ktorá vyšla, až som dobre pochopil v 75 ks náklade. Tak si pohnite prdelí!
-Lepra-
http://bandzone.cz/chokedbyownvomits

Žiadne komentáre: