DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 4. augusta 2013

DEEP THROAT "Until It Stops..." CD 2013 (Nice To Eat You/Sevared records)

Jak v živote som ešte nepočul o tejto kapele z Čiech a po tejto nahrávke mi to bude v podstate aj jedno. Klasický Gore grind B.čkového typu, naštastie so živým bubeníkom, ktorému pri vypaľovačkách aj tak nepočuť virbel, ale ide to. Harmonizér, polka rytmus, prehistorické riffy alá old Agathocles/Regurgitation. Pravdaže sexuálne názvy skladieb ,bez textov, zato 3 krát zväčnená kapela, raz dokonca nahá, to asi aby sme nezabudli na tváre. Zvuk je dobrý, predsa len bolo nahraté v Shaarku, ale ešte okrem dvoch coveriek od Mortician a Regurgitate, ma tu toho moc nejak nezaujalo. Nie som fanúšikom tohto štýlu aj keď občas si pustím staré Dead Infection a Regurgitate, ale nemusím to počúvať ako tretiu B. verziu. Fanúšikom Gore grind prasačín určite povzlykne sperma v hube ale ruku na srdce, počul som z Čiech už oveľa lepšie nahrávky v tomto štýle a dokonca sa mi aj páčili. Až si ten, čo behá po Obscene Feste s gaťkami na hlave, tak to skús.
-Lepra-
http://bandzone.cz/deepthroat

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Zrovna pri tejto recenzii a pár ďalších sa moc tohto hesla nedržíte: P.S.: Vydavaťeľstvá, nekontaktujte nás! Až vaša kapela hrá dobrú muziku, my si ju nájdeme!! Ďakujeme. Rišo

Lepra povedal(a)...

Tá veta je tam preto, aby upozornila vydavateľstvá, že keď už sa rozhodnú nám poslať svoj produkt a nie je to náš štýlový zaber, tak podstupujú riziko, že tá recenzie, nebude práve pozitívna.
-L-