DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 15. augusta 2013

NEEDFUL THINGS / ROSKOPP split 7"EP 2013 (kooperácia)

NEEDFUL THINGS sú jak buldozér. Intenzívne do toho šlahajú jak záhradkár do burín. Proste žiadne zľutovanie, len tvrdá realita a jej odvrátená brutálna tvár. Kvalitný, hutný zvuk, klepačky, rev, nasadenie, jak zvuky z pivníc KGB! Najdete tu sice len 3 songy a aj minutáž prefičí tak, že si nestihnem ani len sadnúť do kresla a nájsť tu správnu polohu. Fakt kvalitný a intenzívny grindcore aký sa predvádzajú už len kapely zo starých čias. Výborne!
ROSKOPP majú o krapet horší zvuk, ale kompenzujú to nasadením. Tak isto old school grindcore, ale tentoraz s kratšou minutážou, čomu aj zodpovedá počet skladieb (7), striedajúci sa vokál, guľometné bicie. Mať tak o kúsoček lepší zvuk, tak si oblizujem ešte aj prsty na nohách. Obal klasika, taká stredná trieda,vinyl do hneda (asi prebytok zásob hnedej v Lodeniciach).Podarený matroš pre každého milovníka old school grindcore. Presne táto muzika by sa každému novopečenému "grinderovi" mala vybaviť, keď vypustia slovo GRINDCORE cez hubu.
-Lepra-
http://bandzone.cz/needfulthings
ROSKOPP

Žiadne komentáre: