DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 11. októbra 2017

EXCRUCIATING TERROR / CYNESS split 7"EP 2016 (Fat Ass Records)

Toľko splitiek od legendy Excruciating Terror zase až nevyšlo, takže človek využije každú príležitosť, chmatnúť po nejakom dobrom splite, aj keď z toho smrdí vypočítavosť od vydavateľa, ale čo už narobíme. Nový materiál už asi nikdy nevydajú, tak nám stačí len toto.
EXCRUCIATING TERROR, legenda punkového grindcore z Ameriky nám tu predstaví 3 live songy. Prvé dva boli nahraté na inom koncerte,ako posledná , tretia. Na počudovanie, tie prvé dve veci znejú zvukovo fajn a dajú sa počúvať.Horšie je to z treťou vecou, ktorá je o 5 tried na tom zvukovo horšie a znie to ako nejaká mono nahrávka na nejaký kazeťák z konca osemdesiatych rokov.Všetky songy boli nahraté v roku 2014. Ako sme vďačný za tieto songy, no príde mi to ako úplná zbytočnosť. Klepni si na Youtube a tam si toho vieš pozrieť o nich a vypočuť toľko, koľko vládzeš. Príde mi to celkom ako vypočítavosť...
CYNESS to naštastie zachraňujú v plnej miere. parádny grindcore s parádnou gitarou, dobré riffy a fajnovo sa to počúva.4 skladby poriadnej porcie grindcore ako má byť. Posledná vec "Get Over It" je fajn old schoolová pársekundovka. Fajnovka!
Už len kvôli Cyness sa oplatí toto splitko.
-Lepra-

CYNESS

Žiadne komentáre: