DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 4. októbra 2017

COFFIN BIRTH / TOTAL FUCKING DESTRUCTION / INSOMNIA ISTERICA / SKRUTA 4 way split 7"EP 2016 (Kooperácia)

Mám rád takéto splitká. Keď nepoznám niektoré kapely, tak na predstavenie bohate stačí takýto nosič, kde sa každá kapela prezentuje v dvoch minutách, čo aj na tento štýl (grindcore) presne stačí. Nie nadarmo vravia, že sedempalec bol vymyslený pre tento štýl a hodí sa k nemu na 100%.
 COFFIN BIRTH (Austrália) Tri skladby. Zostava, bicie, gitara,spev. Neohrabaný , hrubý grindcore, občas tupačky, ale stále odl school ako remeň!
TOTAL FUCKING DESTRUCTION (USA)nám pripravili dve hitovky, ktoré dokážu podať len oni. Ich atypické poňatie grindcore vzbudzuje u mnohých rešpekt ale aj pohŕdanie. Je to tak, že buď ich milujete,alebo ignorujete, nič medzi tým neexistuje.Song "Is Your Love A rainbow?" je až pop hitovka, zabalená do grindcore. Chlapci zase nesklamali a ich chaotický grind zasahujúcu do všetkých žánrov, vrátane popu, funguje zase!
INSOMNIA ISTERICA (Švajčiarsko).Až občas powerviolence znejúca trojica. 3 skladby,pískanie gitár, mastenica, punkové riffy, dva vokály- Dobrá energická vec.
SKRUTA (Ukrajina). Tiež tri skladby,tiež trojka (Bicie,vokál,gitara) trocha metalovejšie znejúca nahrávka,ale stále je to grindcore s jedným vokálom a typickými postupmi. Prekvapko v podobe, maďarského textu v jednej skladbe. Dobrá vec!
Až si chceš urobiť prehľad za pár minút o celosvetovej grindcore scéne, tak tu je jeden prostriedok k jeho uskutočneniu. Dobré EPko.
-Lepra-

COFFIN BIRTH
INSOMNIA ISTERICA
SKRUTA

Žiadne komentáre: