DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 7. septembra 2014

DEBACLE / INEBRIOUS BASTARD split 7"EP 2013 (Beerache rec.)

Dvakrát Austrália. Reku prečo nie, veď tam je kapiel ako hnoja v poslednom čase.
DEBACLE hrajú klasický old school crust s práchnivým ale hutným zvukom v klasickom crust rytme, ktoré občas zablúdi do grindcore. Dva vokály, ktoré sa prekrikujú jak o dušu. Vraj tu muklujú aj bývalý členovia Pisschrist, čo aj všetko v podstate vysvetľuje. Ničím zaujímavé, no celkom poctivé a presvedčivé
INEBRIOUS BASTARD už ale pridajú poriadne do tempa a celá ich nahrávka sa nesie vo sviežom duchu.Všetky 4 skladby sa nesú v ideách "naserme to do nich" . Rýchly crust jak víno. Na koncerte to musí byť celkoím slušné tornádo. Až si chceš rozšíriť svôj obzor v crustových vodách Austrálie, tu je jeden tip.
-Lepra-
DEBACLE
INEBRIOUS BASTARD

Žiadne komentáre: