DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

streda 10. septembra 2014

BRUJERIA "Angel Chilingato" 7"EP 2014 (Obscene Prod.)

More, novinka od Machette! No tak toto musím mať! Asfalt len tak letel na gramec a už aj hrá. Trocha ma však zarazil celkom slušne odfláknutý obal. Proste len obal bez infa, bez vnútrajšku a navyše EP obsahuje 3 skladby, miesto uvedených dvoch, ale myslím si, že toto bol asi zámer. A. stranu otvára hymnická pecka "Mexico Campeon". Proste parádna odtrhovačka, presne akú chcete od nich počuť. Dobré, brutálne s ťažkým hitovým potenciálom.
B. stranu okupujú hneď dva songy. Oba sú  coverky. Prvá je od Dead Kenedys "California Uber Aztlan", kde text je pravdaže upravený do ich rodnej reči. Nemal som nikdy vzťah k tejto kapele, aj keď ich rešpektujem, ale hudba až na pár hitov, nič moc. Takže aj tento cover (mimochodom sa vám  vybavia Tři sestry "na kovárňe to je nářez") viac menej nemusím. Zato po ňom ide ďalší, neohlásený cover a tým je hitovka  "La Bamba" od Richie Valensa, ktorá je prerobená do refrénu "La Bomba" . Vtipné svieže, typické! Až ste už dlho netriasli lebkou na ich hitovky, tak je na čase s tým zase začať!
-Lepra

Žiadne komentáre: