DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 22. decembra 2018

NEEDFUL THINGS "Deception" 12"LP 2018 (Psychocontrol/Rodel/Give praise)

Títo Český grindcore maniaci na čele s neúnavným basákom Ottom, stále neupustili zo svôjho pohľadu na Grindcore .a stále tlačia svoju káru, neúnavne dopredu, vydávajú splitká, albumy (na vlastnej značke). Takto by podľa mňa mal vyzerať grindcore. Toto si predstavujem , keď niekto povie grindcore a nie to , kde sa už teraz zvrtola celá scéna napr.  módnou vlnou tupa tupa sračiek, ktoré bohužiaľ tiež nejakým, mne nevysvetliteľným dôvodom si nárokujú na škatuľku Grindcore. Hold aj v grindcore sú módne vlny. Naštastie N.T. boli tomuto trendu odolný a veria tomu čo robia a robia to fakt kurevsky dobre.
15 nových trackov, ťažko nasiaknutých Nasum odkazom (nebojte sa aj tú Phobiu tam ešte počuť), podporené o bezchybné bicie, urevaný/uškrečaný jakot  a stenou gitár. Energia doslova vyteká každou skladbou a všetko je podporené o masívny, bezchybný zvuk (aj keď trocha špiny by som uvítal, hehehehe). Zaujímavosťou tejto nahrávky je, že začínajú pribúdať pomalšie pasáže, kde sa viac sústreďuje na groowe ,ktoré je ale vždy ukončené poriadnou vypaľovačkou. Calý album je tak viac pestrejší a na povrch sa dostáva práve aj iná tvár kapely, že im to sekne aj pri pomalých pasážách a skladbách.
Pre mňa absolútny vrchol Českej grindcore scény. Fakt nie je čo vytknúť. Makabrózne inhalovanie a exhalovanie Vám prajem!!
-Lepra-

BANDZONE
BANDCAMP

Žiadne komentáre: