DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 9. decembra 2018

ANTICHRIST DEMONCORE / GOOLAGON split 7"EP 2017 (Dead Heroes/ To Live a Lie)

Po tomto splitku už zazerám dlho a tak som nelenil a obdaril sa ním. A vôbec,ale že vôbec som neoľutovaľ!!!  Dve parádne kapely, plno parádných songov!
ACxDC sú už ostrieľaný harcoši a pár ich vecí som už tu recenzoval a ich muzika sa neźmenila odvtedy ani o krok. Kvalitný, energický fastcore s ťažkým závanom starých čias powerviolence v réžii kapiel ako Infest. Sekanica, spomaľovanie,náklep a takto dookola, proste klasický fastcore. Nájdete tu 4 veci, ktoré vám rozserú mozog za minutku. Parádna jazda!
GOOLAGOON je presne druh kapely, ktoré milujem. Sú neskutočne energický, kvalitný, majú nadhľad, zmysel pre humor (už názov je od Sponge Boba) a vlastne celá ich filozofia je zameraná na Sponge Boba. No a okrem parádnej muziky, ktorá je fakt šťavnatý fastcore (totálne mi energiou pripomínajú Idiots Parade, aj muzikou), plný namakaných pasáží, má táto kapela jednu veľkú devízu a vlastne oproti ostatným jeden nástroj v kapele navyše. A tým je spev! Ano speváčka Lily má dar, ktorý nemajú mnohý  speváci v kapelách, že počuje muziku a umne vie, kde sa spieva a kde sa to hodí najviac. Ich stranu som už si pustil asi 20 krát a vôbec to neomrzí. Tá energia vás úplne rozseká na cucky. Výýýýýbprnááá vec!!!!!!!! Odporúčám!!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: