DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 25. decembra 2017

ARROGANT STATE / SLUTET split 7"EP 2017 (Phobia Records)

Dvakrát Švédsko, dvakrát neznáma. Už sa teším až padne ihla na drážku...
ARROGANT STATE- kurva pecka. Ako keby ste počúvali nevydané skladby Entombed z ranného obdobia. No toto ma prekvapilo. Fakt to má energiu, parádny Švédsky zvuk alá Soundlight štúdio z ranných rokov 90 tých. Znejú preto viac metalovejšie než punk a HC. Ale je to vlastne taký Death ´n´Roll, aký naštartovali práve Entombed. Prekvapenie a parádne to odsypáva, nenudí , skôr nútí klepať nohou a natriasať lebkou. Jednoznačne prekvapenie a píšem si do denníka, že túto kapelu muním mať vždy na oku. Dobrá práca
SLUTET hrajú taký mix punk/HC/temnoty, na ktorú majú tiež len ochranú značku Škandinávske kapely. Nie sú žiadny nováčikovia,ale ostrieľaný harcoši a veteráni scény z legiend ako 3 WAY CUM (moja oblúbená kapela v 90tych rokoch), WARCOLLAPSE. Takže aj v takomto štýle čakajte muziku.
Temný metalický HC /punk, energický, melodický no zároveň pochmúrny. Dve skladby energického ,melodického mixu hc,dis beatu a raw punku. Dobrý matroš!
-Lepra-
ARROGANT STATE
SLUTET
PHOBIA RECORDS

Žiadne komentáre: