DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 24. januára 2016

BLUES FOR THE REDSUN "Waiting For Enlightenment" Demo 2015

Sludge core to v Česko/Slovensku nejak moc na ružiach ustlané nemá a tak sa radujem pri každej zmienke o novej kapelke, ktorú mile rád a vždy podporím, lebo sám som veľkým fanúšikom tejto muziky. B.F.T.R. už vydali svoje druhé demo, ale  ja osobne o nich počujem až teraz po prvý krát. Ale každý niekde musí začať!
Demo v podobe CDr ka v celkom vkusnom a žánrovo očakávanom balení a image, ponúka dve skladby, ktoré svojou minutážou zapadajú presne do tejto škatuľky. 15 minutové litánie nihilizmu a beznádeje si každý človek mile rád vypočuje tak v neďelu poobede. Mohutné, ťažké riffy, nekonečná monotónosť, škrekľavý ubolený vokál,nihilistické texty, proste všetko presne tak, ako sa od kvalitnej sludge core záležitosti očakáva. Pre mňa je táto nahrávka prekvapením a som strašne rád, že si môžem povedať, že som zase spoznal jednu kvalitnú sludge core kapelu!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: