DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 21. augusta 2022

KHATANO / KUNDOŘEZ "Czech madness" split CD 2017 (Symbol Of Domination)

 

Jeden z tých titulov, ktorý určite na feste nekúpite, kým povedzme neuvidíte tú kapelu naživo. Neznáme kapely, neznámy label z Moldavska , ktorý vydáva splitko dvoch Českých kapiel,pome na to!

KHATANO je kapela, čo hrá thrash/HC metal  s deathcore spevom. Zvuk je priemerný, no celú muziku zabíja jej monotónnosť. Skladby fičia okolo vás a nenájdete tam ani jeden záchytný bod, vďaka ktorému by ste si to zapamätali. Tiež nechápem spojenie na tomto splitku, dvoch diametrálne odlišných štýlov a prístupov. Z mojej strany celkom nuda a omleté tisíckrát dookola to isté.

KUNDOŘEZ . tak toto už je iné kafe. Sranda projekt dvoch chlapcov, gitara a spev plus automat. Fakt som sa zasmial na ich hudbe, ktorá pobaví a aj zaujme. Buď sú to až hitové riffy ,alebo cover od Olympiku "Želva" , tu podaná ako song "Kunda". Alebo zaujímavý riff, za ktorý by sa žiadna industriálna kapela nehambila v songu "Mrdák Menzessní". Každopádne občas to uvolnenie v podobe srandy dokáže projektom rozviazať ruky a občas sa podarí zaujímavá nahrávka. V tomto prípade to platí v prípade Kundořezu na totálku.

-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: