DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 12. decembra 2019

POWER X CHUCK / SORDO split 7"EP 2019 (kooperácia)

Austrálsky POWERXCHUCK mi doslova, vyrazili dych. Tak fajnovo znejúci powerviolence/fastcore mix, som už dlho nepočul. Navyše ten zvuk zabíja a zohrá tam celkom podstatný fakt, že ten ich materiál, znie dokonale! Pozbierajte najkrajšie chvíle legiend ,ako Spazz a pomiešajte to so všetkým dobrým, čo v tomto štýle vyšlo a máte muziku tejto sebranky. Absolútne dokonalý materiál, ako po zvukovej, tak po hudobnej stránke. Učebnica, ako by to malo vyzerať aj v týchto rokoch. Klobúk dole!
SORDO je  združenie z Californie a tu, na tejto nahrávke predvádzajú, ako vyzerá muzika z jednej strany a ako vyzerá z druhej strany.Nechápete? Celý čas znie jemná akustická gitara s jemným vokálom, ako keby nejaká mexická, love music a do toho sekajú noise core s garážovým zvukom, po pár sekundách.Zaujímavé, až umelecky podchytený noise core.
Dve kapely, ktoré kopú za jeden tým a predsa sú rozličné. Veľmi zaujímavé splitko, ktoré, ako fastcore maniakovi, by určite nemalo chýbať!!
-Lepra-

POWERxCHUCK
SORDO

Žiadne komentáre: