DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 15. decembra 2019

ANTIGAMA / THE KILL /NOISEAR 3 way split CD 2013 (Selfmadegod Records)

Trocha staršia vec,a le nejak mi prekĺzla medzi prstami a teraz som sa k nej už konečne dostal. Sú na nej gridcore kapely, jasnej A triedy.
ANTIGAMA sú z Poľska a hrajú grindcore, jemne hodený a nasmahnutý mach corom. To znamená, technické finesy a kúzlá, dobrý zvuk, energia, tlaky. Do toho indistriálne vsuvky 5 skladieb a na záver cover od Napalm Death "Control". Dokonalá jazda.
THE KILL sú už trocha z iného cesta. Týto Austrálčania hrajú predsa len jednoduchší typ grindcore ale to kompenzujú o to viac zúrivosťou! Toto je proste tornádo,ako hrom.Bicie idú v kuse a klepú,ako šialený sedlák v nedeľu ráno s rezňami.
NOISEAR  zase vrátia úder na stranu technického grindcore.Na intenzite to vôbec nestráca, to len gitara blúdi v disharmóniách a technických vychytávkách. No veď asi tak,a ko vždy, keď si niečo od týchto Američanov pustím.
Absolútne perfektné CD.Až miluješ grindcore, toto musíš zaručene mať!!
-Lepra-

SELFMADEGOD BANDCAMP

Žiadne komentáre: