DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 22. decembra 2019

MASTER / PAGANIZER split 7"EP 2019 (Selfmadegod Rec.)

Celkom husársky kúsok, toto splitko. Dať dokopy dve legendárne formácie a od každej tu zaznie, jeden nevydaný song, tak to ano.
MASTER je legenda, každým kúskom svojej muziky. Ich debut počúvam dodnes s radosťou a je pre mňa absolútne neprekonateľný. Odvtedy sú už úplne inde, ale ich muzika je stále tak hnilá, neotesaná, surová a stará, že i Matuzalem by im závidel.Toto je absolútny pravek a oni nič iné už ani nebudú hrať. Jeden nevydaný song "Widower", ktorú tu nájdete, je proste dôkazom toho, že aj pred životom existovala smrť! Spráchnivelý death /Thrasheros, toto je pre vás.
PAGANIZER sú Švédsky death metalisti, hrajúci už vyše 20 rokov na scéne a tiež tu zarúbu death metal, ako z učebnice "Ako hrať old school". Tiež kvalitná produkcia a tak isto kvalitný old school death metal song "Second Portal" Tomuto neviete ani čo vytknúť, lebo keď milujete starý old school death metal, tak toto musí byť mňamka pre vás.
Samozrejmosťou je viac druhov vinylu a obal od Roberta Toderica, ktorý už machlil obrázky aj pre Sodom a Pestilence. Hnis s vami!!
-Lepra-

MASTER
PAGANIZER

Žiadne komentáre: