DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 16. októbra 2022

SEPTIC VOMET "Infected Cadaveric Slaves" MC (Mass Suicide Society Conspirancy)

 

Presne pred 20. rokmi sa cez naše územie prehnalo germánske !no sleep till circlepit! turné kapiel Bizarre X a Kent Brockman so zastávkami v Bratislave, Nových Zámkoch a Handlovej. Mne sa podarilo okrem Bratislavy navštíviť zvyšné 2 koncerty a s chlapcami sme si celkom sadli a vyústilo to v prvý neoficiálny koncert Sangre de Cristo v Handlovej na zapožičaných nástrojoch od Nemcov. Nádherné časy, ktoré pokračujú do dnes.

Septic Vomet je gore grindcore kapela práve s členmi Kent Brockman, kde vokalista Sebby je vokalistom a bubeník Moshfred, ktorý bol mimochod aj spevákom Mindflair tu hrá na gitaru/vokál. A aby toho prepojenia nebolo málo tak kazeta vyšla na labely Berta z Bizarre X. Preto ten úvod.

Infected Cadaveric Slaves“ je v poradí druhá nahrávka Septic Vomet a vyšla v limitovanom počte 50 kusov a hneď bola vypredaná. Kazeta začína introm z nejakého hororu, taká klasika u goregrindových kapiel. A potom to príde v plnej sile. 5 songov s dĺžkou okolo minúty buldozer gore grindcore, píšem grindcore, lebo to je rýchle grindcore a nie nejaké hopsavé hlúposti. Dokonca sa tu mihnú aj spomalovacie pasáže presne typické pre powerviolence, ktoré sa nachádzali už na nahrávkach Kent Brockman alebo Mindflair. Zvuk zverský, bicie nahrávané v štúdiu, ostatné nástroje včetne vokálov na skúšobni. Výsledok vskutku zničujúci a čo nezničí zvuk dokončia poriadne choré a znetvorené vokály, 3 polohy bublanie/chrochtanie, kanál a ječák. Samozrejme nechýbajú aj ďalšie sample a intrá medzi songami. Jednoznačne výborná nahrávka a veľká radosť, že aj po toľkých rokoch sa chlapci venujú extrémnej muzike.

Celkom zaujímavý fakt je, že ma nikdy goregrind nebavil okrem pár kapiel, ale teraz sa začínajú objavovať nové zaujímavé spolky ako Miasmatic Necrosis alebo Necropsy Odor, ktoré si zaslúžili moju pozornosť, tak ak nepoznáte skúste sa tiež po nich poobzerať.


-Kris Krv-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: