DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 23. októbra 2022

EGGGORE / CAPSAICIN STITCH RUPTURE split CD 2022 (Bizzare Leprous Prod.)

EGGGORE už sledujem nejaký čas a mozog tohoto projektu určite poznáte všetci pamätníci, ešte z čias Cerebral Turbulency, kde pôsobil gitarista Vajco (z toho odvodený asi aj názov projektu) a v časoch hlboko covidových, ktoré predsa len boli na niečo dobré, lebo okrem toho, že sme zistili, komu jebe v hlave, sa väčšina ľudí zastavila a začala premýšľať a dokonca mala čas na seba. Tá doba vypľula toľko skvelých projektov, že si po čase poviem, malo to predsa len nejaký zmysel. Jedným z tých projektov je aj Vajcov, EGGGORE. Hrubo podladená gitara, husté riffy, harmonizér na vokál, prasačie kvíkanie, hrubý, mastný zvuk. Fanúšikom Regurgitate pri počúvaní tejto nahrávky , musí brnieť v rozkroku. Fakt retro jak remeň a prazáklady gore grindu, tu máte na taniery, od toho najpovolanejšieho!

CAPSAICIN STITCH RUPTURE som už niekde začul, no ešte nemal tú možnosť ich počuť. Je to dvojčlenný projekt z Dečína. A to vám poviem, je to teda kurva bordel. Zvukovo sa to nesie v podobnom ladení ako Egggore,akurát tento je viac basovejší a bordelovejší ale tempo je vražedné. Občas mi to pripomína staré veci od Meat Shits alebo Sore Throat. Proste masaker od začiatku až do konca. Harmonizér, mega podladenie a masaker. Toto je ako mlynček na mäso, ktorý zapnú na rýchlosť cilkurálky! Masaker!!

-Lepra-

EGGGORE Bandcamp

CSR bandcamp
 

Žiadne komentáre: