DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 18. decembra 2021

TEMNOHOŇ / OTRAS split 7"EP 2021 (SSGC)

 

Myslím si, že na Slovensku už neexistuje podzemnejšia nahrávka, aká je táto vec. Zapálený fanatik do nekomerčnej, nepočúvateľnej muziky, Rišo (Sedem Minut strachu, Sangre de Idiotas) na svojom labeli SSGC , neúnavne vydáva jednu nahrávku za druhou ,ale všetky majú jedno spoločné. Nikdy sa nestanú komerčnou záležitosťou a nikdy ich nebudú počúvať masy milovníkov tvrdej muziky. Ale jedno vám viem garantovať. To čo vydáva, nahrávajú kapely a projekty, ktoré to myslia od srdca a to sa v tejto dobe a tejto scéne ale že kurva cení!!! Aj v tomto prípade zostal verný svojim ideálom a vydal tento sedempalec, ktorý bol škriabaný a nie lisovaný , v náklade 66 kusov.

TEMNOHOŇ nechrlí zrovna nahrávky a ani nekoncertuje, je to skôr taká garážovka na odreagovanie a jeden song "Som Skurvená Beštia" chutí ako pokazený raw koláčik v uslintanej hube Rudiho. Garážový zvuk, naechovaný vokál, vláčny rytmus, až sludge nádych, ktorý prejde rovno do bordelu. Toto neprglgne plno ľudí. A to je dobre!

OTRAS sú taký Košický Darkthrone. hrajú tú populárnu kombináciu black metalu s punkom a znejú ako hevy metal na prelome 80 rokov. Čiže surovo, neohrabane, kostrbato,primitívne, garážovo. Presne takto sa mi to páči! Do toho škrekot , black metalový image xeroxových demáčov a je vymalované.

Až chceš vlasniť jednu totálnu raritku zo Slovenského podzemia, neváhaj!!

-Lepra-

OTRAS bandcamp

Žiadne komentáre: