DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 25. decembra 2021

ARNO X DUEBEL / MEDICATION TIME split 7"EP 2021 (Kooperácia)

 

Hrať v Lučenci powerviolence, je už tak odvážne až šialené, ako hlásať volnomyšlienkárstvo na Slovensku v sobotu v noci na FB, keď je každý pod obraz boží.  Chlapci majú môj obdiv, že sa pustili do štýlu, ktorý na Slovensku moc ustlané na scéne nemá. Cez to všetko nás presviedčajú, že krátko, rýchlo, hlasito, sa dá aj u nás. Recept je jednoduchý. Zoberiete všetko dobré od Lack Of Interest, cez Spazz až po Dropdead, dobre pomiešate, pridáte intrá z filmov na odľahčenie , dáte tomu dobrý zvuk a striktne neprekročíte dĺžku skladieb nad minutku. Presne takto to mám rád a takto to funguje už dlhé roky dobre. Chlapci to vedia a už len presvedčiť ľudí, čo si ale myslím nie je ich cieľom. Ich cieľom je zabávať sa touto muzikou a tak to má byť! 
ARNO X DUEBEL sú Nemci.Až vidím názov kapely, kde je použité meno, už viem čo to bude. Hrajú podobný štýl, čiže zmeska fastcore s powerviolence ale s hodne špinavším zvukom, ktorý z celej nahrávke pridá poriadne gule a tiež je tu viac intier. Ich set prefrčí ako tornádo. Tých 6 zásekov sa pohybuje okolo pol minutky na song.
 Zaujímavosťou ešte je rozdielna rýchlosť na oboch stranách tohto  asfaltu. 
Až chceš mať doma kus Slovenského fast core, ktorý sa hrá z lásky a nie z vypočítavosti, neváhaj a podpor ich.  Neoľutuješ!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: