DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 30. decembra 2021

IMPULSEALER "42" 12"LP 2021 (Psychocontrol Records)


 Po minuloročnom splitku s No God Rethoric sa chlapci konečne dočkali svôjho debutu. A muziku, ktorú produkujú si to aj viac menej už zaslúži. Na fakte, že sa jedná o v grindcore pomerne známi jav, že celú produkciu zabezpečuje duo, na zvukua výkone sa to vôbec nepodpísalo. Toto vás proste zmetie ,ako lavína v Alpách. Prvý a hlavný spoznávací znak, je bezosporu dokonalý zvuk na štýl Skandi grind u. Rezavý buzzsaw zvuk gitary, vyklepávajú bezchybné bicie, ktoré idú,ako tornádo. Klepačky, oddych, krátko, intenzívne, brutálne. No nemiluj to! V štúdiu Davos plodia jednu skvelejšiu nahrávku za druhou. Tu sa zase potvrdzuje pravidlo, že v tomto prípade je dokonalý zvuk ďalší člen kapely. Album obsahuje 16 peciek, ktoré explodujú ako reťazová detonácia v intervale minutka na song. Do toho ešte primiešali noise prvky od projektu Usnu? a táto kombinácia je vždy smrteľná. Fungovala už v 90 rokoch, keď to tak robili myslím si Agony Conscience a bolo to vražda! Aj teraz je to tak.Všetko umocňuje industriálne ladení obal, ktorý je už spoznávacím znamením kapely.

V rukách držím veľmi kvalitnú grindcore nahrávku, z ktorej sa poserie každý milovník Nasum a Rotten Sound. Boha ,tá Česká grind scéna proste valcuje celý svet!!!!! Chlapci vytrhávajú asfalt počas jazdy.

-Lepra-

BANDCAMP



Žiadne komentáre: