DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 14. novembra 2021

NOMENMORTIS "Twilight Of Humanity" 1994 (reedition 2021 Huangguan Records)

 





Úžasné, fakt úžasné jak po vizuálnej stránke tak po hudobnej, ta patina doby naramne tej nahrávke prospieva, samozrejme dnes by takáto "garážovka" s takým zvukom ťažko obstála, aj z väčším sebezapieranim... No a tie džezové vyhravky... Celkovo je to iné ako ostatné albumy od NOMENMORTIS, ktoré sú vlastne tak či tak navzajom... Je to moc čerstvé a svižne! A zase musím podtrhnuť, písal sa rok 1994!!!“ Tak tieto slová som chcel korenšpondovať Martinov Lukáčovy prostredníctvom Mesengera a korešponduje túto správu masám, stovkám tisícom čítaltelom Death fist zine, heh.

Naozaj toto dielko je veľmi podarene, okrem 8.zakladných trackov vrátane intra a outra čo sú tiež pecky samé o sebe, sú na tomto cd aj 4 bonusiky! HUANGGUAN Records odviedli skvelú prácu!!! Okrem samotnej hudby nechýba relatívne bohatý booklet s textami a dokonca „bonusovy“ pribalovy leták s textamy v činštine a somozrejme nechýba aj čínske „OBI“.

Nečudo že už teraz táto reedícia-prvý krát vydaná na CD- vystrelila už na 20€ (Discogs) to je zdvihnuty prst pre tých ktorý ešte stále váhajú, neviem koľko má k dispozícii  Martin Lukáč kusov , každopádne limit je obmedzený na celkový počet 500ks...

Parazit

BANDCAMP




Žiadne komentáre: