DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 11. januára 2020

TASTE THE FLOOR "Scam" 7"EP 2019 (Kooperácia)

Talianský Fastcore maniaci z Ríma za púť svojej 10 ročnej existencie, nenahrali až tak moc toho, ale to čo nahrali, znie bohovsky kvalitne. Živím príkladom je aj tento sedempalec.
Podľa vlastného vyjadrenia hrajú fastcore, ale podľa môjho, keby som už mal tomu dať škatuľku, tak je to skôr taký thrashcore. Riffy sú ako z učebnice thrash metalu, spev, ako starý old school Hard Core, nasadenie a energia, ako pravokrvný fast core a pri klepačkách, ako nefalšovaný powerviolence. Docela často však tu počujem aj rukopis Municipal Waste (nie že by oni boli nejaký originál,tiež vykrádajú vo veľkom), ktorý je na nich podobný tým, ako miešajú toto všetko dokopy. Zvukovo je to absolútne namakané a energické a čo je hlavné, tak počujete, že tý maniaci svoje nástroje fakt ovládajú ,a nie nástroje ich,ako to vo viacerých prípadoch v týchto štýloch už býva zvykom.
Spracovanie obalu a zlatý vinyl, je už len podčiarknutie dokonalosti tejto nahrávky! Výborná práca!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: