DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 29. novembra 2019

RAW NOISE APES / S.O.T.E. split 10"LP 2017 (Kooperácia)

Keby ste hladali grindcore zo starého sveta, tak tu máte jeden tutti tip! Dve kapely, ktoré sú si ako
vajce k vajcu podobný. Navyše pre 10 palcové bakelity , mám obzvlášť slabosť.
Grécky grinderos RAW NOISE APES mydlia, klasický old school grindcore a ich nahrávka je popretkávaná intrami z nejakého násilníckeho filmu. Dávajú poriadne starý grindcore, čistá učebnica toho, ako má vyzerať prapôvodný grindcore. Protestujúci, punkový, neotesaný, energický, brutálny. Čistý raw grind! Mne sa to páči, dobrá práca.
S.O.T.E. , ako som už viackrát spomínal, sú pre mňa momentálne jedna z jediných true grindcore kapiel v Maďarsku. Tiež hrajú ten prapôvodný grind s postupmi starých Napalm Death a Agathocles. Tiež dva vokáli ,raw zvuk, sypačky a totálne nasadenie. Presne takto má vyzerať grindcore, keď sa ho chytia ľudia s punk srdcom.
Nemôžem tejto nahrávke absolútne nič vytknúť. Až potrebuješ poriadnu dávku raw grindcore, alebo len tak si vypočuť, že ako znejú korene tohoto štýlu, tu je jedna skvelá nahrávka!!
-Lepra-

S.O.T.E.

Žiadne komentáre: