DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 10. novembra 2019

AGATHOCLES / IRON BUTTER split 7"EP 2018 (Kooperácia)

Agathocles-u, nikdy neni dosť, že ano? hehehe Teraz nám Belgická legenda pripravila, poopravím sa, pozliepala, dve skladby. Pravdaže muzika bola nahratá v inom čase a mieste, ako spevy, ale na to sme si už nejak zvykli od nich. Uťahané, viac menej v strednom tempe sa vlečúce songy s fakt divným spevom.Ako keby sa nejaký škriatok snažil hrať mince core. Počul som od nich už lepšie veci a tento materiál radím k ich priemerným ,až podpriemerným nahrávkám.
IRON BUTTER sú z New Yorku a hrajú zmesku grind/noise a občas mi pripomenú v lepších chvílkách Sore Throat. Veď sem nacápali rovno 14 výbuchov. Hrajú celkom počúvaťelný noise. Zvuk je na pomedzí štúdia a skúšobne a celkom im sekne.
Až si fanatik a chceš mať kompletnú diskorafiu AG, tak neváhaj!!!!!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: