DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 9. januára 2015

THE KILL "Kill Them..All" CD 2015 (Obscene Productions)

Austrálske trio si na grindcore scéne už vytvorilo pomerne slušné meno, aj vďaka nespočetným splitkám a koncertovaniu. veď minulý rok prebrázdili aj naše kraje a háje spolu s Final Exit a poviem vám, tak parádny set čo dali , som už dlho nevidel. Takže dychtivo som čakal na nový album a začiatkom roka sme sa ho aj dočkali,
Na novom albume nájdete 19 skaldieb, vrátane dvoch coverov od Regurgitate a Anthrax. Jo čítate dobre, Anthrax a to rovno prehistorická skladba "Metal Thrashing Mad". Ale nebojte sa, The Kill nevymekli. Vy nespoznáte ani jednu coverku, lebo tak ju zagrindovali, že pri prvom vypočutí som ani len netušil, že tam nejaké vôbec sú. Austrálčania sa pohybujú v duchu hesla "Rýchlo,krátko,intenzívne", presne ako ich názov, ktorý je predpokladám odvodený od legendárnej vypaľovačky od starých nestorov štýlu Napalm Death. Až si pustíte toto CD, tak si priviažte klobúky a parochne, lebo bude nasledovať jedna súvislá smršť, brutality, agresivity, rýchlosti. Ďalšie plus pre mňa je vokál. na rozdiel od ostatných grindcore kapiel, tu sa vrieska agresívne a žiadny murmur alebo škrekot tu nepočuť. To je plus u mňa. Vlastne celé album je jedno velké plus, hehehe. Dobrý zvuk, dobrá muzika, dobré výkony, proste pre mňa úplne všetko je v cajku a nemám ani čo vytknúť tomuto dokonalému grindcore dielu, lebo si ho v kuse počúvam dookola. Keď chceš vyjebať dekel z hlavy a potrebuješ, intenzívny a agresívny grindcore v top kvalite, tak tu máš tento album a choď si hladať hlavu k susedovi do záhrady. Výborne!
-Lepra-
Obscene

Žiadne komentáre: