DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

utorok 9. mája 2023

SICK DESTROYER / TANTALUM split 7" EP 2023 (Psychocontrol Rec.)

 

Z Českého hviezdneho grind projektu SICK DESTROYER, sa stáva kapela, ktorá chrlí nahrávky ,ako na páse a to nie bárs aké nahrávky. Projekt poskladaný z kapiel Controlled Existence a Needful Things, ako keby nemali dosť grindu, tak sa rozhodli to vypeckovať ešte vražebnejšou muzikou, akú hrajú v domovských kapelách. Táto nahrávka trhá beton. Polminutové záseky, brutálnej grindcore muziky, klepačka od začiatku do konca, geniálny zvuk čo odpáli aj elektrickú sieť v dome. takto si predstavujem grindcore. Nekompromisné, brutálne,intenzívne. Klobúk dole, toto je pecka!!

Texaský TANTALUM , tiež idú na plné gule, ale už je to viac hodené do tej HC polohy,pribúda punkových pasáži, ktoré sú prekladané grindcore odpaľovačkami!! Je to taký mix HC/grind/fastcore . Celkom podarený mix krátkých vypaľovačiek.

Pre mňa jedno z najpodarenejších grindcore splitov a neskutočný námrd od Sick Destroyer!!

-Lepra-

PSYCHOCONTROL Rec.

Žiadne komentáre: