DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 21. mája 2023

SICK DESTROYER / REEKING CROSS split 7"EP 2023 (Psychocontrol Rec./Calvos 73 rec-)


 Boha tam. Ten SICK DESTROYER proste rozkopáva hlavu ako kamión na prechode. Budem sa opakovať,ale takto má vyzerať old school grindcore. Polminutové rozjebávačky, intenzívna muzika, dvakrát vreskot, intrá na zmiernenie intenzity. Toto je radosť počúvať. Kto zahrá 9 songov za 4 minútky? Len frajeri! Absolútna pocta starým albumom Napalm Death a dokonca song "Too Scrape Vomit Off The carpet" je čistá kopia songu "Life?" od Napalm Death. V kuse chodím ihlu posúvať, lebo toto je grindcore dokonalosť. Ináč sranda, že tieto projekty občas vystrelia ešte lepšie, ako domáce kapely zúčastnených. V tomto prípade by som to ale netvrdil,ale u mňa je to o stupienok lepšie . (Sorry Nedful Things, Controlled Existence a Beton).

REEKING CROSS je tiež projekt band, dvojčlenná zostava (bassa/bicie) si drhnú klasický grind/noise s raw zvukom. Songy ani nerozdelili,ale rovno to capli na jednu súvislú stopu. Chlapci sú silne ovplyvnený starou školou , keď ešte  celé toto snaženie sa, dávalo zmysel a prvotnou myšlienkou bolo vyhrotiť muziku do úplného extrému, niekde na hranicu nepočúvatelnosti pre bežných agro konzumentov.Boli to časy Anal Cunt a Meat Shits a vďaka takýmto projektom si ich pripomíname znova. 

P.S.: touto nahrávkou oslávil Psychocontroll Rec. svôj titul s číslom: 100!!!! Gratulujeme!!!!!!!!

-Lepra-

PSYCHOCONTROLL RECORDS

SICK DESTROYER

REEKING CROSS


Žiadne komentáre: