DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 24. januára 2021

DEHYDRATED "..AndDeath Shal Have No Dominion" MCD 2019 (Immortal Souls Prod.)

 

Konečne sa chlapci zase rozhýbali a nahrali niečo. Aj keď sa jedná len o mini CD, ktoré obsahuje  dve skladby, minutáž je celkom hustá (cca 11minút). Dehydrated si idú svojou cestou, ktorú už naznačili na debute, čiže nekompromisný old school death metal. Žiadne krkolomné tempá, ale taký klasický, valivý, hutný death metal.Chroplák Dragana, tiež mi príde trocha ináč zafarbený,ako tomu bolo doteraz a dokonca v skladbe "Cold And Bleeding" im vypomohol aj Kam Lee (Massacre)
 Z muziky na kilometre srší fakt, že to robia od srdca a na nič sa nehrajú. Predsa len sú to už starý harcoši, ktorý už niečo majú za sebou a podľa mňa nikoho nemusia presvedčovať o svojom presvedčení, že to robia od srdca.A robia to sakra dobre. Mne na Slovensku takéto kapely, fakt chýbajú. Máme tu projekty, nejaké nefunkčné kapely, potom kapely, čo zrazu zistili, že majú radi death metal, ale takúto poctivú dávku, tak tú u nás fakt postrádam! Ale naštastie máme DEHYDRATED .Až miluješ old school a ešte náhodou si ich nepočul, vrhni sa na to.Okamžite!!
-Lepra-

Žiadne komentáre: