DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 31. januára 2021

DEAD CARNAGE "From Hell For hate" CD 2020 (Immortal Souls Prod.)

 

Pozriete na obal a musí vám to byť úplne jasné! Černo - biely dizajn, lebky, šedivý muzikanti. Áno, je to old school death metal. Presne to som aj očakával a myslím si, že presne o to im aj išlo. Kapela funguje 5 rokov a za ten čas už stihla tri albumy. Niekto to nedá za celú kariéru.

Tu sa nikto na nič nehrá a dostanete presne to, čo od škatule old school death metal, môžete očakávať. Hudobne je to absolútný odkaz na začiatky 90 rokov. Mne osobne sa na ich muzike páči, že majú zapamätatelný rukopis. Skladby, ako "Caged Brutality" alebo "Chapel Of Decay" sú fakt podarené. Ale aj coverka "Eternal Void" od kapely Hierophant, nesie silný odkaz na Bolt Thrower. Ináč je to asi taký mix prvého Death, nejaký Benediction do toho a máte to. Čistá jazda časom späť na začiatok 90 rokov. Jedná sa síce o projekt a členovia hrajú v iných formáciách, ale tento projekt určite pohladí dušu, každímu maniakovi nad 40 rokov, ktorý už má plné zuby mladých deathcore kapiel a priahne po normálnej muzike, svôjho mládí. No a to vám Dead Carnage poskytnú radi. Texty dokonca písal starý perverzák Chymus , čo je logické, keď už skoro celá jeho súčastná kapela (Antigod) tu hrá. Nemám čo vytknúť, možno by som uvítal trocha špinavší zvuk,ale je to vec vkusu.

-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: