DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 24. mája 2020

ENEMA SHOWER "Sadomazoo" MCD 2020 (Rotten roll Rex)

Už som si myslel, že chlapci to vzdajú,ale rozhodli sa o 5 rokoch, pokračovať a to rovno miniCD pre Nemeckých Rotten Roll. Chlapci sa rozhodli spojiť Satanizmus s Sado Maso. Je to takto ešte temnejšie, ako riť! Schrastili zatiaľ dokopy 6 skladieb, ktoré sa nesú v duchu klasického gore/grind štýlu, to je, husté riffy, harmonizér na vokál a ťažké kilečká, takzv. medveďku, daj labku, tance. Pre mňa je to taký mix kapiel ako Gut,Dead Infection a občas aj Regurgitate.  Zvuk je parádny a až moc čistý na ten fakt, že keď si pustíte tú záplavu kapiel zo sveta v podobnom štýle, tak toto tam znie, ako záchodový papier vo fekálnom voze.
Na Slovensku máme, stále málo týchto tkzv. tupa-tupa kapiel, teda oproti Čechom, kde sa vraví, čo Čech, to Gutalax . Mám rád túto kapelu, lebo na rozdiel od drvivej väčšiny , od nich cítim, že to robia z presvedčenia a nie z vypočítavosti.A dokazujú mi tento fakt, už dlhšie.
Takže až ešte nemáš toto, tak si pohni, lebo sekať drevo v obyvačke predloktím na Slovenskú kapelu, je predsa len o niečo vlasteneckejšie, ako to robiť na inú kapelu!
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: