DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 29. septembra 2019

MAKE VINYL OR DIE!!!!


                                Dr. SLAYER - bass BLACKMAIL  (ex-HUMAN ERROR)


FROM ASHES RISE "Silence" 12"LP 


Táto Portlandská kapela, urobila niečo také, čo ešte nikto pred ňou neurobil. Znie to dobre a dokázali každému, že existuje aj iný pohľad na vec, ktorej sa predtým hovorilo crust, alebo D-beat, alebo Hardcore. Podľa mňa ich prvé dva albumy sú najlepšie, potom tam už bolo priveľa melódie.

DISCHARGE "Hear Nothing... LP

Čo povedať o tejto klasike, ktorá pohla celým jedným hnutím a vzniklo tisíc kopíriek tejto kapely a aj najväčšie metalové hviezdy už spracovali aspoň jeden song od nich.

NAPALM DEATH "Grindcrusher Tour "Bootleg LP

Toto nie je oficiálne vydanie, ale znie veľmi dobre a jeho zaujímavosťozu je to, že už tu hraje zostava z albumu "Harmony Corruption", ale neboli ešte tak zohratý a znejú tu len skladby z prvých dvoch albumov plus z Ep "Mentally..

WORLD BURNS TO DEATH "Sucking Of The Missile Cock" LP

Portland vyvrhol aj túto kapelu, v zástupe lepších a lepších kapiel. Toto je vlastne jedna superskupina, kedže každý člen ,hráva aj v inej kapele. Neskutočná energia a zaujímavé "spicy sóla" sú charakteristikou tejto platne. Tento album sa nedá vynechať.

ERADICATE "s/t" LP

Pomerne neznáma ,Nemecká kapela. toto bol ich prvý album a nazval by som to, ako raging hardcore, čo je asi najlepšia škatuľka. Vydali ešte aj iné albumy,ale tento je ich najlepší.

Žiadne komentáre: