DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

piatok 28. júna 2019

SICK DESTROYER / CARAVAN KIDS split 7"EP 2018 (Psychocontrol Rec.)

SICK DESTROYER je projekt chlapcov z Lycanthrophy, Needful Things a Controlled Existence. Škatuľku nazvali old school grindcore. Je to síce old school grindcore, ako prasa,ale zároveň je to strašne zaujímavý mix, práve hore spomínaných kapiel. Každý si sem priniesol niečo zo svojej kapely a to aj počuť teda poriadne.Riffy ja vyšité z N.Things, spev nezapreš, že je z Lycanthrophy a tie pasáže stop n go,  bicie už vôbec nezapreš, že za nimi sedí Zubár z C.Existence. Práve táto troška z každej z týchto kapiel z tohoto projektu robí, celkom zaujímavú vec.
Zvuk je hodený do úplného old schoolu ,ale je čitateľný a nadupaný. Skladby majú pár sekúnd max do minutky. Zaujímavý počin a som do budúcna zvedavý, kam to chlapci potiahnú.
CARAVAN KIDS je Švédsky grindcore. Našlahané pár sekundové detonáce , ktoré sú podporované ešte totálne raw zvukom, urevanýmvokálom. Až sa vám nechce veriť, že je to zo Švédska. Kapela už asi ani neexistuje a na konte má asi len tri nahrávky. Až sa ti páči raw zvuk, tak toto ti určite zahreje srdiečko.
-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: