DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 9. mája 2019

VESPER "Hornbangs In Hell" 7"EP 2013 (Doomentia Records)

Toto je ako katapult do 80 tých rokov!!! Talianska trojka VESPER už je síce po smrti, ale po sebe zanechali aj nejaké  nahrávky a práve toto samostatné ep, vydal Český label.
Nič lepšie nedokazuje ten fakt, že v 80 tých rokoch to VENOM vedel roztočiť na plnú gule a ovlyvniť aj dve ďalšie generácie dopredu,ako táto nahrávka. Štyri songy poctivého, primitívneho metal/punku, hodeného do satanskej image. Toto je ešte predvoj thrash metalu. toto sa hralo pred thrash boomom a toto bolo vtedy to natvrdšie, čo na svete existovalo.
Punkové riffy, metalové bicie, dvojkopák, naechovaný vokál, parádne refrény!
Toto pochopia len maniaci po štyridsiatke, lebo deti počúvajúce, moderný metal, toto vypnú počas prvého songu. Znelo by to pre nich, ako mlátenie kosťami dinosaurov po kamennom stole. Do toho ešte aj parádna retro grafika a hit "Storm Of Hellbrigade Warriors". Dá sa ešte gýčovejšie nazvať jeden song?? Asi nie a práve toto na ich muzike milujem! Retro so všetkým!
-Lepra-

Žiadne komentáre: