DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 16. septembra 2018

SUPPRESSION / SEDEM MINÚT STRACHU split 7"EP 2017 (RSR)

Tak sa našim hlukovým junákom, podarilo vydať splitko aj s Americkou noise/grind legendou SUPPRESSION. Američania už existujú pomaly 30 rokov a za ten čas vydali toľko nahrávok a s takými kapelami, že by jeden nepovedal. Sranda, že niektoré kapely sä už úplne niekde inde a S. si razia naďalej svôj politický noise grind. Tu na tomto splite nacápali, a to doslova 27 trackov, z ktorých sú niektoré, len šteky a náznaky riffu. Oni ako keby sa zasekli v tej zlatej ére noise grindu, na prelome 8O/90 rokov a znejú presne ako všetky tie kapely typu Meat Shits a podobne. Pre niekoho môže byť tento fakt ako prekážka, ja to vítam s otvorenou náručou. zvuk je totálny raw, čiže dvojka, bicie, gitara si to režú v skúšobni na nejaký štvorstopák. Presne ako kedysi. Má to ale šťavu a hlavne agresivitu. Takže ďalší skvelý úlovok!
SEDEM MINÚT STRACHU asi nemusím nikomu opisovať. Obal si tentoraz urobil srandu z Morbid Angel a Radovu závislosť na cibuli, musí všade dať najavo! Najdete tu klasicky v jednom tracku, do päť minút, nekončiaci bordel noise, ktoré ako vždy drží pokope bicie,ale teraz musím už povedať, že ani bicie to už nedržia pokope, hahahha. Čisté noise, kde si každý ide svoje a na konci z toho vznikne jedna kakofonická symfónia aj s nabustrovanou pílou.
Až si kakofonix, neváhaj!
-Lepra-

SEDEM MINÚT STRACHU
SUPPRESSION

Žiadne komentáre: