DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 19. júna 2017

ARMADA, DEHYDRATED? SURGERY , klub Tartaros, B. Bystrica 17.6.2017


„Bol to super koncert plní zážitkov a super hudby“ tak asi toľko k vystúpeniu Popradskych SURGERY,Trenčiansko-Pištanskych DEHYDRATED a Mexickych neznajbohov ARMADA!
Tak a teraz k veci Banska Bystrica- populárna svojimi akciami a kapelami je na slovenskú známa a populárna- aspoň som mal taký pocit...avšak vedenie klubu Tartaros (Miro Luptak) ma asi Ine zmyšlanie.To že si niekto urobi dve akcie v jeden deň- jou pácka! Však ludia nec majú radosť z každého žánru, ale to že opakovane klub Tartaros,pokial nie je plný hosti kapely bez jedného slovka „organizátora“ a podania ruky, alebo s presnými inštrukciami pre pravú ruku to už také bežne nie je. Keď už niečo chcem organizovať tak v prvom rade budem myslieť aspoň na tie skurvene CESŤAKY pre kapely!!!Nejaké to pivko alebo nealko pre KAPELY- keď už som majiteľom a hostiteľom v klube tiež padne vhod...tak to väčšinou funguje a malo by fungovať, pokiaľ nie su stanovene iné honorárové podmienky- bohužiaľ nič z toho sa nestalo- SURGERY boli doslova ojebany!!!DEHYDRATED možno vyšli z toho lepšie, aspoň mali na benzín...čo sa musí nechať je zvuk v Tartarose- to je bomba, uznávam-ale zas je tu ďalší faktor,navstevnosť-25 platiacich??? V Banskej Bystrici?! Oka Death Metal, ale za smiešnu cenu 4€ ?!Dobre, vydalo to tak- ale keď už takúto kamikadze sabotáž robim hladím aj na dôsledky a neobrábam iných, že...skutok sa nestal...
Inak fakticky musím povedať, koncert bol naozaj užasni- kapely hrali na 100%pán zvular 1* aj keď podaktorým z viac cvičeným uchom sa zvuk gitary mexičanov nepozdával- zas mne to nejak neprišlo divne- klasicky Latino Americky DM, ale ok,nehadam sa ;)
Sučet?
Miro spamätaj sa, hudba nie je biznis a časom ku tvojmu parádnemu klubu nestekne ani Miša Paštétova....

Adam „Parazit“ Šluch

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

to je ten klub kde sa robia tie pochybne NSBM kapely?

Anonymný povedal(a)...

Nielen NSBM, ale rovno nacistické.

Anonymný povedal(a)...

Kruh sa uzavrel. V klube nacisticke a NSBM kapely. Na úrade v BBSK fasista Kotleba. Nezabudnite nevoliť v župných voľbách Bystričania tým pádom ako keby ste dali hlas Kotlebovi...