DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 4. decembra 2016

NECROCOCK "Houbařské Album" CD 2016 (Vlastný náklad)

Milujem tohoto človeka. Kým určitý jedinci sa snažia okolo seba vytvárať dojem, uletených úchylákov, tak tento pán to robiť ani nemusí. Za neho hovorí jeho muzika. No a tá je teda ako vždy, poriadne chorá.
Na novom albume sa znova vydáme do lesa, kde sa ako zdá, Necrocock cíti, ako ryba vo vode.
Celé album je venované nestorovi českej mykológie ing. Miroslavovi Smotlachovi. Dokonca jeho hlas zaznie ako intro. V textoch by asi málokto dokázal tak kvetnato a hlavne choro, opísať stav otravy hubami. Hudba je je zväčša otázka automatu a gitár, ktoré si vo svojom gumistudiu nahral sám Necrocock. Výnimka je skladba "Phallus Impudicus", kde hosťuje živý bubeník a aj sám Franta Štorm a celé to tým pádom znie dosť Master´s Hammerovsky.
Temto albumu a celkovo 90% albumu je pohodová odychovačka , kde sa silný dôraz kladie v prvom rade na texty. Samotnou kapitolou je prerábka ľudovky "Do Lesíčka" aj s refrénom,ktorý spieva detský zbor. Na toto musí mať talent proste a v prvom rade byť, fakt chorý. Tak isto sa mi páčia aj vsuvky v podobe trubky a pravdaže synťákov, ktoré fakt spestrujú a dotvárajú skvelú atmosféru tejto muzike.
Samozrejmosťou je perfektne spracovaný digipack s fakt nádherným desingom. Tu sa už fakt oplatí tento nosič vlastniť.Som vážne potešení týmto albumom, ktorý u mňa dosiahol bod, že si ho len tak púšťam do pohodičky. Všetci tý pseudo "úchyláci", tu je jeden pán, čo vás strčí do vrecka na jeden ťah. Poklona!!!!
-Lepra-
WEB

Žiadne komentáre: