DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 15. decembra 2016

ERECTILE DEMENTIA / SEDEM MINUT STRACHU split 7"EP 2016 (Kooperácia)

Takže svoje premrhané detstvo sa snažia teraz 7MS dohnať aspoň, poctivým a hlavne , pravidelným vydávaním sedempalcov. Tentoraz s Američanmi ERECTILE DEMENTIA. Tiež neexistujú dlho, ale tiež stihli už toho nahrať a vydať fakt dosť. Seba samých zaškatuľkovali, ako Noise core. Ani by som nepovedal, že je to noise, lebo hráčsky aj nápadmi mi to príde, ako poriadne hlučný grindcore. Krátke songy, ktoré v sebe striedajú rýchle vypaľovačky a štýl stop ´n´go prestriedajú fakt všetko od punku, cez sludge až s občasnými heavy metalovými vsuvkami. Do toho brutálny vokál, ktorý sa mi spolu aj s basou páči asi najviac. Je to nápadité, kvalitné a dobre sa to počúva. Asi si začnem od nich zhánať viac vecí, zaujali ma!!
SEDEM MINÚT STRACHU to tentokrát svoj bordel poňali v čiste cigánskom duchu. Obal, texty v rómštine. Intro aj outro ,pravá gypsy odpaľovačka. To doho nesústredný hluk na tisíc strán, ktorý už po kope nedržia ani len tie bicie!! hehehehe. Stále je to ale pravdaže o tom istom a ich bordel už rozoznám na kilometre. Klasický noise core, aký sa produkoval na začiatku 90 rokov, keď v každej garáži sa o toto snažil niekto.7MS však ignorujú čas aj hudbu a idú si po svojom!Majú už svôj rukopis, vlastne hlukopis, no a tým sa veľa kapiel nevie popíšiť ani po 20 rokoch hrania! A to vám teda 7MS ani nevedia hrať! To je už čo povedať čo!?
-Lepra-

Žiadne komentáre: