DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 1. decembra 2011

DEATH TOLL 80K "Harsh Reallities" CD 2011 (F.D.A. Rekotz)

Vo Fínsku to vre! Vre to Grindcorom!!! Ostrielaný harcovníci z rôznych miestnych mlátičiek sa rozhodli pred 5 rokmi, že sa pokúsia vzdať poctu starým grindcore legendám! Odvtedy to už po pár demáčoch a splitkách dotiahli až k tomuto full albumu. A nie bárs akého! Z každej skladby (je ich tu klasických 23) až na kilometre zapácha niečo staré! Ano, je to pocta (alebo vykrádačka) starých legiend ako Napalm Death. Spevák dokonca chroptí navlas rovnako, ako Lee Dorian koncom 80 rokov. Ale nájdete tu zmes všetkého. Vlastne by som vymenoval ešte pár gore grind legiend, pár thrash kapiel a hodilo by to ich muziku. Ja však len tvrdím, že je to presná kópia štýlu starých Napalm Death. Tá muzika bola biblia a ostatné všetko čo prišlo potom, sú a budú len kópie v tomto štýle. Ale k tomu aby ste hrali dobrý grindcore, tak potrebujete v prvom  rade dobrého bubeníka a to chlapci teda majú. Veď chlapec okupuje okrem tejto aj ďalších 5 kapiel. Do toho skvelý zvuk, poriadne intenzívnu muziku s dvoma vokálmi a je to v pohode. 23 skladieb vám prefičí za 25 minút ako guľový blesk! Až ma pamäť neklame, tak chlapci už vystupovali aj na Obscene, len nejak som ich neregistroval (to keby som chcel sa nedá). Sľubujem, odteraz budem na nich pozorný, lebo fakt si to zaslúžia! Toto je prvá trieda páni. Tak nastupovať! GRIND CORE ako železnica!!!!
http://www.myspace.com/deathtoll80k

1 komentár:

-273,15Zbyna povedal(a)...

Hej, zrovna to poslouchám. Death Toll 80K hráli na Obscene už asi 2x a co jsem je viděl, tak maximální námrd a skvělí lidi! Tahle deska je fakt úžasná! Jasný, starej Napalm z toho smrdí na sto honů, Insect Warfare, Warsore, no prostě takovej ten starej poctivej grind core, kterej aby člověk v dnešní době dlouze vyhrabával ze všech těch gore hoven. Jinak můj tip zní CELLGRAFT!!!!! Mrkněte po tom!!!!