DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 28. októbra 2023

DISTASTE "Der Ertraeger" CD 2023 (FDA Records)


 Štvrtý album Rakúských grinderos DISTASTE,je potvrdenie toho, že aj v Rakúsku ešte  blastbeat nezomrel. Chlapci neúnavne tlačia svoju káru už vyše 20 rokov a mohli sme ich už vidieť aj na našich pódiách a treba uznať, že sú proste skvelý. Najlepšia story od nich, je ich bubeník (už vo veku), ktorý je starý punkáč a našli ho tak, že sa opýtali, či by vedel hrať blastbeat rytmus a on napriek tomu, že to v živote nehral, dal na parádu. Celá nahrávka, je hodená do Skandi zvuku a tie bicie vám rozklepú mozog nasračku. Proste to tempo zabíja. Občas počujete na odlahčenie melodickejšie veci, ktoré s týmto zvukom zase znejú, ako keby ste počúvali nejakú Švédsku crust kapelu. Zvuk je tu ten ďalší hráč v kapele, to proste nemôžeme uprieť. Celkom šikovne ináč miešajú tie melodické linky , kde počujete aj sóla, áno sóla v grindcore a klasické grindcore riffy zo starej školy. Texty sú v rodnom jazyku a nenájdete tu ani preklady, proste ovplyvnenie Škandináviou so všetkým, ako sa patrí.

Až milujete všetky grindcore kapely zo Škandinávie aj so všetkým, čo k tomu patrí,ale vrieskať do uší vám budú v Nemčine, tak tu je jeden skvelý a spoľahlivý tip pre vás. Kvalita, energia,blastbeat!!!

-Lepra-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: