DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

nedeľa 24. septembra 2023

LADY GAZA / MIKE WAZOWSKI split tape MC 2023

 

Kazety sa znova stávajú hlavným nosičom DIY undergroundu. Kto by to bol povedal, keď pred asi 15 rokmi, hromadne vytuhli, ako dinosauri a ja osobne by som na to nikde nevsadil, že sa niekedy vrátia. A čo osud nechcel, kokteil spomienok, retročasov ale donútil celú scénu, vytiahnúť znova k životu tento nosič.A nevedie sa mu zle, lebo je určený presne na krátke nahrávky a začínajúce kapely, ktoré si nemôžu dovoliť to vydať na kurva drahom sedempalci. Vitajte späť kazety!

LADY GAZA, dvojčlený projekt z Prahy. Hrajú klasický fastcore, songy do jednej minutky,ale zväčša je to pol minutky. Náhul v štýle starých majstrov alá Spazz/Lack Of Interest. Do toho hodíte nejaké intrá, ktorá občas skrotí tornádo energie a rýchlosti. Nenájdete tu nič prevratné,ale len poctivo a dobre zahratý fastcore,ako zo starej školy.Občas sice zabrúsia do zaujímavý riffov, ktoré by ste tu ani nečakali,ale slúžia, ako celkom dobré spestrenie. Absolútne tomu nieje čo ani vytknúť. Výborná nahrávka!

MIKE WAZOWSKI sú tiež z Čiech a tý sa neserú s tým od začiatku. Naserú vám do uší od začiatku svôj klasický fastcore. Čiže rýchle tempá, striedajú ešte rýchlejšie, aby to vzápätí prešlo do sludge core a to všetko za pol minutky. Používajú však omnoho viac toho sludge core. Naživo je to tiež náhul ako prase. Fakt tu nie je čo ani vytknúť, vypočujte si to a pochopíte.

Takto sa robí DIY. Výborná nahrávka . pre každého milovníka, krátkého,hlasitého a rýchleho!

-Lepra-

LADY GAZA BANDCAMP

MIKE WAZOWSKI BANDCAMP

Žiadne komentáre: