DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 13. februára 2023

SONIC POISON „Eruption“ kazeta (Caligari records)

 

Nie je asi nič zvláštne na tom, keď album roka vyjde hneď v Januári. Stalo sa mi to aj v 2022 pri albume Spastic Amoebas.

Toto fínske trio sledujem už od vydania prvej kazety v 2016 a práve tento rok im po 3 kazetách, 2 neskôr vyšli aj na 7“ep formáte a split 7“ep s Axeslaughter vyšiel debut. A je to debut s veľkým D!

Ako už názov napovedá jedná sa o totálnu Erupciu priamočiareho staroškolského grindcoru s thrashovými prvkami presne ako to kedysi začali bohovia Repulsion. Je to rýchle, je to špinavé, je to drzé a ide to vlastnou cestou mimo akéhokoľvek trendu. Zvuk je ako z prdele, žiadne vyumelkované neviem akým majstrom zmastrované sterilné blbosti akých je dnes neúrekom. Nahrávalo sa na rôznych miestach v Tampere samotným gitaristom Jussim a jeho kamošom Lede, ktorý si strihol aj hosťovací grunts v songu „Antithesis“ a taktiež celú nahrávku zmixoval a zmastroval. Na albume sa nachádza 16 songov a niektoré z nich už boli použité aj na starších nahrávkach. Celú nádheru ešte vyzdvihuje obal, ktorý jednoznačne najviac vynikne na LP verzii. Inak vyšlo na všetkých 3 formátoch MC, LP aj CD.

 

Ak ti je smutno za dobou, keď tu vystrájali Repulsion, Defecation alebo Righteous Pigs, tak nečakaj a smelo do toho, nebudeš ľutovať. Podčiarknuté, zhrnuté toto je reálne zdrvujúca grindcore nahrávka ako sviňa !!!

-Krv Krist-

BANDCAMP

Žiadne komentáre: