DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 8. apríla 2019

HOROLOGIUM "Atavistic Americana" 12"LP 2018 (Sky Burial)

Poľský projekt HOROLOGIUM, jedného človeka Grzegorza Siedieckeho sa opiera o starý odkaz neo klasiky s industrialom. Strašne mi to v určitých momentoch pripomína G.G.F.H. Taká hra zvukov, viet, plaču, nariekania, slov uviaznutých v slučke, podtrhnutá klasickými nástrojmi  ,ako orgán, husle, na ktoré sa časom nabaľujú, ďalšie a ďalšie zvuky ako aj bicie. Všetko je to hlavne o atmosfére.No a tá atmosféra, je tu vychytená ako podmaz ku koncu sveta. Keď príde smrť ,nukleárna zima, tak toto bude hrať.
 Dokopy 7 songov, ktoré znejú fakt profesionálne aj po zvukovej stránke, má to proste silu. Tematicky mi to príde zamerané,ako anti americká vec a je tu dosť používaný aj "zlatý" fond sračiek od George Busha a hneď veď už na začiatku sa na nás vyletí Sovietská hymna.
Tento materiál si fakt zaslúžil vyjsť na vinyle. aj keď len v limitovanej verzii 150 kusov. Pravdaže super obal, ktorý podtrhuje celú atmosféru nahrávky, je už samozrejmosťou. Až miluješ ešte starú školu industrialu,ktorú do nás ládovalo toho času vydavteľstvo Cold Meat Industry, tu máš jeden tip. U mňa to vyhralo na plnej čiare!
-Lepra-

SKY BURIAL
HOROLOGIUM

Žiadne komentáre: