DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 21. augusta 2017

EINE STUNDE MERZBAUTEN "Nesmysl" CD 2017 (vlastný náklad)


Legenda Českého noise, Radek Kopel (Napalmed) to proste nevzdáva ani za svet. Presviedča okolie, festivaly, koncerty, že ten hluk a bordel, ktorý na pódiu plodí so svojimi kunpánmi , je pre ožratého metalistu to pravé na ceste do Valhally!
Nový počin na lisovanom CD, obsahuje tri veci. Prvá je len hra slov, kde sa stratíte po prvej minute. Druhá vec je už rýdzi improvizačný noise aj s bycími. No a posledná vec je viac o elektre už.
Radek nám dáva zabrať, poviem vám pravdu. Poklonu si zasluhuje už len ten fakt, že ako vytrvalo a presvedčivo to robí. Nikto ho nemže obviňovať, že je to len úlet. je to jeho životná filozofia, ktorej väčšina nechápe ale rešpektuje to. Aj toto je forma umenia a tiež určitá forma brutálnej stránky muziky, hraničiaca už so šialenstvom. Až ju chcete prekročiť, tak skúste toto CD!!
-Lepra-

BANDZONE

1 komentár:

RBK povedal(a)...

Díky, Lepro! No vidíš, nakonec Tě naučíme poslouchat pořádnou muziku, hehehe! RBKapalmed