DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 29. júna 2013

ANTIGAMA "Meteor" CD 2013 (Selfmadegod Records)

Poliakom ANTIGAMA už na ich EP "Athems" sa diali zaujímavé veci, ktoré naznačovali že ich ďalší album, bude viac než zaujímavý. Veru je aj tak. Antigama vždy sa radi hrali s melodiami, riffmi a vždy posúvali niekde svoj grindcore do prebádaných aj neprebádaných vôd. Tak isto ich novinka je obdarená poriadnou dávkou progresivity, netradičných postupov. Základom zostáva grindcore, na ktorý sa nabalujú ostatné, dosť netradičné postupy. Ich grindcore má najbližšie práve k Napalm Death a občas táto nahrávka pripomína, experimentálne obdobie tejto kapely, pri albumoch "Diatribes".
Občas zase vám to zavonia americkým grindcore, občas začujete zaujímavé electro/noise postupy, proste správny guláš.Až ste otvorený, rôzným štýlovým kotrmelcom, netradičným postupom, tak sa tu vybláznite dosýta. Čo je však na celej nahrávke to najzaujímavejšie, tak je to fakt, že sa to strašne dobre počúva a kapela sa nestráca v onanii vlastných riffov, ako sa to stáva viacerým kapelám v tomto štýle. Má to spár, má to gule, nenudí to a ukáže vám to niečo neošúchané! Dobrá práca!
-Lepra-
https://www.facebook.com/Antigama

Žiadne komentáre: