DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

štvrtok 4. apríla 2013

NOLENTIA "May the Hand that Holds the Match that Will Set This World on Fire Be Blessed Above All" CD 2013 (Kaotoxin records)

Dosť často obal už vám naznačí, že pri počúvaní, pre vás dovtedy neznámej záležitosti, sa nudiť nebudete. tento obal tiež kričí z ďaleka, že tu sa nudiť nebudeme! Už len epický názov albumu hovorí za niečo-)  Táto pre mňa neznáma Francúzska trojka už vydáva svoj druhý album a ich poňatie grindcore muziky, zahŕňa všetky faktory anti nudy a jednej škatuľky. Chlapci to chytili z tej modernejšej strany, takže aj keď úplný základ je čistokrvný grindcore aj s riffmy, tak na to ešte nanosili poriadnu dávku death metalu, hlavne čo sa týka vokálu a aj soundu, potom to zabahnili s sludge skladbami, disharmonickými riffmy aby to ešte hodili do rezavého punk hávu, kde občas niektoré skladby, by mohli byť čistokrvným punkom. Minutáž sa tiež pohybuje závisiac od toho, ktorý štýl práve počúvate. Grindcore vypaľovačky sa pohybujú okolo minutky ale sludge skladby už behnú aj do troch minút. Dokopy je tu 17 rôznorodých trackov. Že je to pekný guláš? V pohode, to vám zaručí, že sa nebudete aspoň nudiť a keď nemáte vedro na hlave a nie ste tupý voči všetkým spomínaným štýlom, tak vás to len poteší. Každopádne sa Francúzska scéna začína hýbať a vydávať svoje klenoty, sice pomaly ,ale o to istejšie. Tu je jeden dôkaz toho, kde sa dá grindcore posunúť a nemusí to ani bolieť!
-Lepra-
Bandcamp

Žiadne komentáre: