DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

pondelok 28. mája 2012

WOLFBRIGADE "Damned" LP 2012 (La Familia Rec.)

Jeden z najočakávanejších crust počinov je na svete. Nevýhodou takýchto kapiel je,že buď im zožerú všetko, alebo sú k nim kritickejší, než k iným. Ja bývam ten druhý-) Ale vážne. Kapela avizovala návrat ku koreňom, čo pre človeka čo hrá v kapele a je na scéne už dosť dlho, v preklade znamená, že už sa nám nechce hrať, ale budeme to ešte robiť, lebo nám dobre platia a na turné je sranda. Nejak mi k tomu nasvedčujú aj ich zrušené stránky, nefunkčný myspace, proste štýlom, senilného rozumu.A  takto nejak by som hodnotil aj tento album. Zvukovo, výborný, klasický death metalový feeling gitár ostal zachovaný. Zminimalizovali sa vybrnkávačky, vychytávky, ktoré nás dostávali na albumoch "Progression.." a všetko sa nesie len v duchu punkový riffov, punkových sól a punkovej nudy. Jo, celý album je jedna celkom slušná nuda z ktorej občas vystrelí jeden náboj napr. ako skladba "The Curse Of Cain" alebo po nej idúca "On You Knees..".  Celé mi to príde, že to znie dobre, tempo je dobré, ale nemám tu záchytné body, aby som rozlišoval jednu skladbu od druhej. Linú sa v tom istom tempe, v tom istom odriekavaní slok. Nevidím tu už rozdiel, že toto je tá legendárna crust kapela a toto je zasa naša miestna crust kapela z okresného mesta. Netvrdím, že je to zlé, je to nadpriemer, ale bez hitoviek a v nude!  Škoda!
https://www.facebook.com/lycanthropunks

1 komentár:

-273,15Zbyna povedal(a)...

Tak já jsem to tam po cca 20 posleších do té hlavy dostal! Líbí se mi to, ale na předešlé desky to podle mě nemá. Catch 22 bych ještě dodal k těm hitovkám. Teď si ale říkám, že poslouchat něco 20x po sobě..., no možná by se mi začalo líbit cokoliv! :-) Možná i Deche-Charge!