DEATH FIST

DEATH FIST bol jeden z prvých xeroxovýh fanzinov na Slovensku venujúc sa extrémnej muzike. Vznikol v roku 1991 a pravidelne a nepravidelne aj s prestávkami vychádzal až do roku 2005, keď jeho existencia bola nadobro ukončená. Tu bola obnovená jeho činnosť vo forme blogu. Túto stránku ,robia fanúškovia hudby, ktorý si recenzované produkty kupujú sami! Nie sme viazaný žiadnym dlhom voči vydavateľom a kapelám!

sobota 4. februára 2012

SUN O))) meets NURSE WITH WOUNDS "The Iron Soul Of Nothing" 2LP 2011 (Southern Lords Records)

SUN O))) mám rád, hlavne ich debut ale aj posledný album "Monoliths.." ktorý doviedli až k dokonalosti v štýle drone. Horšie je to, keď musíme čeliť rôznym spoluprácam a potom ešte trpeť pri počúvaní novej nahrávky, ktorá vyšla pod ich logom. Nechápal som ich kolaboráciu zatiaľ ani s jedným človekom alebo kapelou (Boris, Earth) , lebo zväčša sa jedná o ťažko podpriemerný a zásadne vždy improvizačný materiál. nie je tomu ináč ani teraz. Štyri songy a každá v priemere okolo 20 minút a z nich jediná je ako tak nadpriemerná drone záležitosť. Prečo mám počúvať jednu tóninu bez sebemenšieho nápadu, 20 minút, keď si to môžem urobiť aj doma s gitarou. To že náhla popularita SUN o))) predá, každú sračku, je tento album dôkazom. Projekt NURSE WITH WOUNDS sa pohybuje na electro ambientnej scéne už od roku 1978! A tak aj tento materiál by som skôr zaradil do šuplíka ambientných záležitostí. Navyše toto dvoj Lp vychádza aj s redíciou debutu SUN O))) "Void" (tiež ako dvoj LP), takže mi zosumarizovane z toho vychádza ťažký kalkul od vydavateľa!  Neviem, ja by som si vypočul už niečo nové a poriadne od nich, miesto týchto zbytočných paškvilov!
http://www.ideologic.org/

4 komentáre:

vdr povedal(a)...

v prvom rade treba poznamenat, ze sunn o))) sa pise s dvoma n. a Nurse with wound sa nepise Nurse with wounds

v druhom rade by recenzia tejto dosky mohla obsahovat informaciu ze sa nejedna o split, ale remix sunn o))) albumu ØØVOID

v dalsom a neposlednom rade treba povedat, ze na to, ze je to remix je tento album genialny. nejde o ziadnu recyklaciu, ale Stapleton a.k.a. NWW ho dotvara svojijm sposobom

dalej by som pokracoval tym, ze NWW ma podla mojho skromneho nazoru hooodne daleko od ambientu

este by som spomenul ze tebou zatracovana improvizacia je pri vacsine veci ciastocne planovana a to je to co sa vacsine ludi na tejto kapele paci.

skoncil by som radou, vobec nepisat recenzie, pokial nemas aspon strucny prehlad o tom co kritizujes

Lepra povedal(a)...

sorry ale podla tejto tvojej logiky by teda nikto kto neni kuchár, tak nemal ani variť ? Je to vyjadrenie subjektívneho názoru a to je všetko! až s tým nesúhlasíš tak to je ok o tom to je, vyjadrovať svoj vlastný názor.. ináč dík za opravu!

Lepra povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
vdr povedal(a)...

nie som kuchar, a varim, napriek tomu svoje gastro pokusy nedavam na posudenie verejnosti, kedze niesom presvedceny o ich kvalite, tolko len k tvojmu prirovnaniu...

nechcel som aby povodny komentar vyznel tak ofenzivne, aj ked pripustam vyznel. chcel som len povedat, ze tvoj nedostatok informacii podla mna ovplyvnil celu recenziu a mozno aj tvoj pohlad na tu dosku. navyse neuplny nazov a tie chyby trochu umocnili neprofesionalny pristup k tejto konkretnej recke...

btw v ramci slovenskych recenzentov akejkolvek hudby je len velmi malo ludi {osobne ratam tak 5} ktori podla mna pisu dobre recky. uprimne tvoj styl opisu a prirovnania mi moc nesadlu ani pri nahravkach na ktorych kvalite sa zrejme zhodneme. ale to je len moj dojem.

to len dovysvetlenie ku povodnemu komentu. rob co robis aj dalej, je kazdopadne super narazit na recenzie nie prilis znamych dosiek tak nepopularnych subzanrov hardcore/grind/doom. cas od casu sem aj tak zabludim, tak len prajem menej chyb!!